Απόλλων Κρύας Βρύσης - Απόλλων 1926 0 - 3

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Με γκολ των Τσούτση, Γκέσιου και Καρασαββίδη, ο Απόλλων 1926 νίκησε 3-0 στην Κρύα Βρύση τον τοπικό Απόλλωνα.

Ο φιλικός αγώνας, που έγινε στο πλαίσιο της σύσφιγξης των σχέσεων των δύο προσφυγικών συλλόγων (συμφωνήθηκε να υπογραφεί και πρωτόκολλο συνεργασίας), άρχισε με δύο γκολ του Απόλλωνα 1926 στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο.

Το 0-1 έγινε στο 8' με διαγώνιο σουτ του Τσούτση. Το δεύτερο ήταν εντυπωσιακό σε συνεργασία και εκτέλεση από τον Γιάννη Γκέσιο στο 14'. Λίγο αργότερα, ο Βασίλης Παπαδόπουλος έστειλε την μπάλα στο αντίπαλο δοκάρι. Το τρίτο γκολ σημειώθηκε στο 79' από τον Καρασαββίδη, μετά από πάσα του Ρέββα. Στο β' μέρος, ο προπονητής του Απόλλωνα 1926, Αλέξης Αλεξίου έκανε οκτώ αλλαγές.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ: Καρακούτσης (46' Σκαπέρδας), Μπρέγου (87' Τσόπτσης), Κίτσας Π. (87' Δέλλιος), Τσιρακίδης (60' Βοτάρης Δ.), Βοτάρης Α.(79' Κωνσταντινίδης), Δανιηλίδης (60' Ευθυμιάδης), Κίτσας Γ. (87' Βαμβακίδης), Παπαδόπουλος Σ. (67' Φανιάδης), Χαντούρης (46' Βεζυριανόπουλος), Πετρίδης (84' Σερβετάς), Παπαδόπουλος Γ. (67' Λάσκα).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926: Παπαδόπουλος (65' Βασιλειάδης), Γαλανόπουλος, Κιόσε, Παπαστεριανός (60' Παναγιωτίδης), Μαυροκεφαλίδης (60'. Χαρ. Λουιζίδης), Τσούτσης (65' Καρασαββίδης), Καπνόπουλος (46' Τσεμεκίδης), Σουλίδης, Αναστασίου (46' Μέτσι), Βασ. Παπαδόπουλος (70' Πιαστόπουλος), Γκέσιος (55' Ρέββας).

Πριν τον αγώνα ο πρόεδρος του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης παρέθεσε γεύμα προς τιμή του ομολόγου του στον Απόλλωνα 1926, παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Σ. Πέλλας Στέλιου Αντωνίου, του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θόδωρου Θεοδωρίδη και του Στρατηγού διοικητή της 2ας Μ/Κ Μεραρχίας στην Έδεσσα, Δημήτρη Αλεβίζου.
Στην συνέχεια, ο δύο πρόεδροι μετέβησαν στα γραφεία του Απόλλωνα κρύας Βρύσης, που βρίσκονται στο Δημοτικό στάδιο, όπου και υπεγράφη το Πρωτόκολλο Αδελφοποίησης. Έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, ενώ στον σύντομο χαιρετισμό τους οι δύο πρόεδροι δήλωσαν:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ:"Ο Απόλλων 1926 είναι ένα ιστορικό σωματείο, με προσφυγικές καταβολές από τον Πόντο. Στόχος μας είναι η ομάδα του Απόλλωνα να αγκαλιάσει και να αποτελεί την πρώτη ομάδα, που θα υποστηρίζουν όλοι οι φίλαθλοι προσφυγικής καταγωγής και στην συνέχεια ας υποστηρίζουν όποια ομάδα επιθυμεί ο καθένας. Αποδεχθήκαμε άμεσα την πρόταση του αδελφού, πλέον, σωματείου του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ενός σωματείου εξίσου ιστορικού και με προσφυγικές καταβολές. Εύχομαι η συνεργασία μας να αναπτυχθεί σε όλα τα επίπεδα. Καλή πορεία στο Απόλλωνα Κρύας Βρύσης".

ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: "Τον Απόλλωνα 1926 τον νιώθουμε δικό μας σωματείο, γιατί αποτέλεσε ένα από τα ερεθίσματα των ιδρυτικών μελών του δικού μας Απόλλωνα. Γι΄ αυτό έχουμε και τα ίδια χρώματα, το ίδιο έμβλημα. Εύχομαι η κίνησή μας αυτή να αναπτυχθεί χρόνο με το χρόνο, με συνεργασία σε όλα τα επίπεδα των δραστηριοτήτων των δύο σωματείων μας. Εύχομαι τα καλύτερα στην αγωνιστική πορεία του Απόλλωνα 1926 της Καλαμαριάς".

Με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης "ευχαριστεί το αδελφό σωματείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ 1926 για την αποδοχή της πρότασης και την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα, ευχόμενο να έχει την καλύτερη δυνατή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Football League, που ξεκινάει και σύντομα να τον δούμε στην μεγάλη κατηγορία της Super League. Θα είμαστε πλέον από τους θερμότερους υποστηρικτές σε κάθε προσπάθεια του".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση