Γιορτή και αγώνας την Κυριακή για την ΠΑΕ Απόλλων 1926

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

"Γεμάτο" είναι το πρόγραμμα της Κυριακής (14.09.2014) για τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926. Προηγείται η επίσημη παρουσίαση της ομάδας για την σεζόν 2014-15, αύριο το μεσημέρι στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς και ακολουθεί ο φιλικός αγώνας στην Κρύα Βρύση, το απόγευμα, με τον τοπικό Απόλλωνα.

Όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα συγκεντρωθούν στις 9.30 π.μ. στο γήπεδο του συλλόγου. Μια ώρα αργότερα θα πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, στον χώρο του Δημαρχείου Καλαμαριάς, όπου και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Στις 2 μ.μ. η αποστολή, με 20 ποδοσφαιριστές, θα αναχωρήσει για την Κρύα Βρύση, όπου στις 5 το απόγευμα θα γίνει ο φιλικός αγώνας με τον τοπικό Απόλλωνα.

Μετά την σημερινή πρωινή προπόνηση, ο τεχνικός Αλέξης Αλεξίου ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που απαρτίζουν την αποστολή. Είναι οι: Π. Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Χαρ. Λουιζίδης, Μαυροκεφαλίδης, Κιόσε, Παπαστεριανός, Καπνόπουλος, Καρασαββίδης, Αναστασίου, Παναγιωτίδης, Τσούτσης, Σουλίδης, Γκέσιος, Β. Παπαδόπουλος, Ρέββας, Θ. Λουιζίδης, Πιαστόπουλος, Τσεμεκίδης, Μέτσι.

Στην Κρύα Βρύση θα είναι παρών ο πρόεδρος της Π.Α.Ε., Βασίλης Ανατολίτης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα ο Παναγιώτης Κατσιαρός και ο Κώστας Καπετάνος. Ο πρώτος θα ακολουθήσει πλήρες πρόγραμμα από την Δευτέρα (15.09).

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση