Ακροδεξιοί πίσω από την επίθεση στην Καλαμαριά σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Κατηγορία: Πολιτικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 08:58
Εμφανίσεις: 292

 

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως πίσω από την επίθεση βρίσκονται ακροδεξιά στοιχεία που κρύβονται πίσω από την ιδιότητα των οπαδών της ΑΕΚ, τονίζοντας παράλληλα πως «απέναντί μας δε βρίσκονται οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, ούτε οι φίλαθλοι καμιάς ομάδας, αλλά τα επιχειρηματικά συμφέροντα που τους χρησιμοποιούν που και ο φασισμός που τα υπηρετεί». Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Ακροδεξιά στοιχεία κρυμμένα πίσω από την ιδιότητα των οπαδών της ΑΕΚ, επιτέθηκαν και προκάλεσαν καταστροφές το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς, ενώ πέταξαν τρικάκια εναντίον της νέας περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου.
» Με αφορμή την υπόθεση του γηπέδου της ΑΕΚ, ο φασισμός ο όποιος καλλιεργείται μέσα στους οργανωμένους συνδέσμους οπαδών και συχνά πυροδοτείται από τα συμφέροντα των προέδρων, έδειξε το βάρβαρο πρόσωπό του.
» Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει οι ακροδεξιές ιδεοληψίες και ο φασισμός δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα στους αγνούς οπαδούς της ΑΕΚ, μιας ομάδας με λαϊκή βάση και μεγάλη ιστορία.
» Απέναντί μας δε βρίσκονται οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, ούτε οι φίλαθλοι καμιάς ομάδας, αλλά τα επιχειρηματικά συμφέροντα που τους χρησιμοποιούν που και ο φασισμός που τα υπηρετεί.
» Οι επιθέσεις 'αγνώστων' που κρύβονται στο σκοτάδι της νύχτας δε μας πτοούν και δεν μπορούν να φράξουν το δρόμο στην κυβέρνηση της Αριστεράς».